Basisonderhoud

Iedere vloer heeft onderhoud nodig om zo lang mogelijk mooi te blijven en problemen te voorkomen. Heeft uw vloer onderhoud nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een vloer onderhouden?

Hout heeft meer onderhoud nodig dan een laminaat- of PVC vloer. Dit zijn afwegingen die meegenomen dienen te worden bij de aankoop van een vloer. 

De ene vloer sluit beter aan bij uw schoonmaak- en onderhoudspatroon dan de andere. Is uw houten vloer aan groot onderhoud toe? Wij kunnen u helpen met schuren. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Basisonderhoud van vloeren

Wij geven het passende advies wat betreft het onderhoud bij de aankoop van een vloer, hierdoor weet u wat uw eigen verantwoordelijkheden zijn. Van laminaat reinigers die uw vloer niet aantasten tot dweil materialen, bij ons kunt u terecht.

Als u een houten vloer heeft liggen in uw huis dan heeft deze geregeld onderhoud nodig. Zeker als de vloer met een olie afgewerkt is. Vaak kunt u zelf dit kleine onderhoud prima uitvoeren. 

Met de juiste machines die wij verhuren en het onderhoudsmiddel dat het beste bij uw vloer past kunnen wij in deze vraag voorzien. Tegen een kleine vergoeding kunt u dit onderhoud zelf uitvoeren.

Ziet u dit niet zitten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket