Hongaarse Punt vloer

Wellicht nog gewaagder en unieker dan de visgraat vloer is de Hongaarse punt vloer. Een motief waarbij de rechte lijnen door de punt worden geaccentueerd. Bekijk de mogelijkheden bij Mels Parket hieronder.

Waarom een Hongaarse Punt vloer?

Enorm smaakvol en karakteristiek, dat is waar een Hongaarse punt vloer voor staat.

Hongaarse punt vloeren kwamen voorheen vrijwel uitsluitend voor in kapitale kastelen en villa’s, maar tegenwoordig is het beschikbaar voor iedereen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

mFlor Parva Oak Chevron

De Hongaarse Punt vloer, nu beschikbaar voor iedereen

Wellicht nog gewaagder en unieker dan de visgraat vloer is de Hongaarse punt vloer. Een motief waarbij de rechte lijnen door de punt worden geaccentueerd. Wij kunnen uw gewilde visgraat motief in zowel hout als PVC leveren en plaatsen. 

Hout:

Kiest u voor hout dan kiest u voor een van de meest chique vloeren, die in iedere gewenste afwerking en formaat leverbaar is. Wilt u een verouderde uitstraling, met een gerookt effect waarbij de afwerking een matte White Wash olie is? Het is allemaal mogelijk. Zie onze portfolio voor enkele voorbeelden van houten Hongaarse punt vloeren die wij recentelijk hebben geplaatst.

PVC:

PVC Hongaarse punt vloeren zijn de nieuwste trend. Zeer chique, mooi motief en een ruim assortiment om uit te kiezen. Minder onderhoudsgevoelig dan hout en minstens even warm aan de voeten.

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket