Houten vloer

Een houten vloer is altijd uniek en tekent met de jaren. Doordat geen plank hetzelfde is, geeft het een warme uitstraling met een eigen karakter. Kortom, charme zoals geen enkele andere vloer.

Waarom een houten vloer?

Houten vloeren zijn een natuurproduct en blijven daardoor altijd ‘werken’ in combinatie met het weer en jaargetijde.

Deze vloeren hebben regelmatig onderhoud nodig om mooi te blijven. Wij voorzien u van adequaat advies en kunnen voor iedere portemonnee een aanbieding maken. Neem contact met ons op voor de mogelijheden.

Quick Step PAL3096S

De samenstellingen van houten vloeren

Houten vloeren zijn er in allerlei samenstelling te vinden, waarbij de samengestelde Multiplank de meest gangbare variant is. Dit is een onderlaag van multiplex, met een houten toplaag van enkele millimeters. Het voordeel van deze samenstelling is dat het hout veel minder werkt dan bij een volledig massieve plank. Ook is het prijstechnisch aantrekkelijker.

Voor zowel de levering, montage en onderhoud kunt u vertrouwen op Mels Parket. Wij leveren een scala aan hout producten van leveranciers die stuk voor stuk voor kwaliteit staan. Iedere maat is op korte termijn leverbaar, in zowel lengte, dikte als breedte maten. ook is het type sortering van het hout een keuze. Van de met noesten doorleefde rustieke uitvoering, tot een Quartiers Gezaagde Eiken Select vloer waarin geen enkele imperfectie zit.

Enkele houtsoorten die wij kunnen leveren zijn:

  • Eiken
  • Tropische hardhouten zoals Jatoba, Merbau, Afzelia etc.
  • Beuken

Deze houten vloeren zijn in diverse motieven te verkrijgen, zoals stroken, visgraat of Hongaarse punt. 

Bijna iedere houten vloer kan op de gewenste manier afgewerkt worden door het team van Mels Parket. Hierbij kunt u denken aan olie in diverse kleuren, lak of hard wax.

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket