Laminaat vloeren

Een laminaat vloer is in vele designs en kleuren leverbaar, zo is er voor iedere smaak de juiste optie. Wij hebben scala aan laminaat dat in verschillende lengtes, breedtes en diktes leverbaar is.

Waarom een laminaat vloer?

Laminaat is een onderhoudsvriendelijke, sterke en krasvaste vloer geschikt voor vrijwel iedere ruimte.

Wij kunnen bijna ieder merk laminaat zeer scherp en op korte termijn leveren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Quick-Step Signature 4762

De voordelen van een laminaat vloer

Wij zijn A – Dealer en Master Installer van Quick-Step, waardoor wij uw laminaat vloer scherp kunnen leveren en perfect kunnen plaatsen.

Ook bieden wij de volgende merken aan:

  • Douwes Dekker
  • Beautifloor
  • Balterio
  • Meister
  • Egger
  • Zit uw vloer er niet tussen? Neem contact met ons op, want wij kunnen bijna ieder merk op korte termijn leveren.

Een laminaat vloer is een onderhoudsvriendelijk, sterk en kras vast, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Laminaat is in vele designs en kleuren leverbaar, zo is er voor iedere smaak de juiste optie. Wij hebben scala aan laminaat dat in verschillende lengtes, breedtes en diktes leverbaar is.

Wist u dat een laminaat vloer herlegbaar is? Handig voor als u gaat verhuizen en geen afscheid van uw bestaande vloer kunt nemen!

In tegenstelling tot houten vloeren is het laminaat geen natuurproduct, waardoor u het gekozen product met een gegarandeerde kwaliteit en zonder onvolkomenheden krijgt. Bent u op zoek naar een vloer die het minste onderhoud van alle type vloeren vergt, het meest kras vast is en kei hard? Dan is een laminaat vloer een zeer goede optie voor uw situatie. 

Laminaat is zelfs geschikt voor vloerverwarming, mits op de juiste ondervloer geplaatst. Bij ons kunt u ook terecht om de vloer vakkundig te laten plaatsen met ons vaste team leggers. Dus geen onzekerheid welke ZZP’er u deze keer over de vloer zult hebben!

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket