PVC vloeren

PVC vloeren zijn dé trend op het gebied van vloeren. Deze vloeren zijn hygiënisch, geluiddempend, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een PVC vloer.

Waarom een PVC vloer?

PVC is net als laminaat verkrijgbaar in de mooiste prints en heeft een structuur die echt aanvoelt.  Het loop comfort is hoog, waarbij het eventuele warmte van vloerverwarming perfect door laat.

Wij kunnen onze PVC vloeren zeer scherp en op korte termijn leveren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Quick Step Balance Glue 40025

De juiste PVC vloer kiezen

PVC vloeren zijn dé trend op het gebied van vloeren. Hygiënisch, geluiddempend, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Gaat u mee met de visgraat trend, hongaarse punt motief, de gedurfde tegels of de klassieke stroken?

Wij zijn dealer van uitsluitend topmerken en de beste kwaliteit, waaronder:

  • Quick-Step
  • mFlor
  • Viva Floors
  • Beautifloor
  • IPC
  • Expona Loose Lay

Wij leveren zowel klik, plak en los leg PVC. Door ons advies op maat kunt u de beste keuze voor uw woon situatie maken. 

Plak PVC vereist een zeer egale ondergrond. Indien dit bij u niet het geval is zal er geëgaliseerd moeten worden, ook dit doen wij zelf bij Mels Parket. 

Loose Lay PVC is de nieuwste trend op PVC gebied en tamelijk onbekend. Wij zijn trotse dealer van Expona, de marktleider op dit gebied. Het principe werkt hetzelfde als een tapijt tegel, met als groot voordeel dat als er ooit een beschadiging op een strook of tegel onstaat deze eenvoudig te vervangen is door een nieuw deel. Geen rompslomp en de allerbeste slijtvast waarde op het gebied van de particuliere PVC markt.

Bij ons kunt u rekenen op lange fabrieksgaranties en zeer goede leg garanties. Indien u zelf uw vloer wilt plaatsen is dit uiteraard ook mogelijk.

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket