Visgraat vloer

U heeft het vast wel eens gezien op Social Media of de talloze interieurbladen, visgraat is dé trend op het gebied van vloeren. Tijdloos, smaakvol en uniek! Bekijk de mogelijkheden bij Mels Parket hieronder.

Waarom een visgraat vloer?

Of u nu in een klassiek jaren ’30 monumentaal pand woont of in een nieuwbouw huis, visgraat misstaat in geen enkele woonkamer.

Leverbaar is vrijwel ieder denkbaar formaat kunt u uw visgraat vloer helemaal personaliseren, waardoor deze altijd aan uw situatie aanpasbaar is. Ook is het visgraat motief te verrijken door er een band om heen, langs de muren de plaatsen. Dit geeft een klassieker en ruimtelijker effect.

Vivafloors 6840 visgraat

Wees uniek en kies voor een visgraat vloer

U heeft het vast wel eens gezien op Social Media of de talloze interieurbladen, visgraat is dé trend op het gebied van vloeren. Tijdloos, smaakvol en uniek!

U kunt een visgraat vloer allerlei formaten in kiezen en bovendien personaliseren naar uw eigen smaak. Ook is het visgraat motief te verrijken door er een band om heen, langs de muren de plaatsen. Dit geeft een klassieker en ruimtelijker effect. 

Wilt u écht buiten de lijntjes kleuren? Dan is een band met zwarte bies rondom uw vloer een mooie optie. Klassiek zoals in de paleizen van vroeger. Wij kunnen uw gewilde visgraat motief in zowel hout als PVC leveren en plaatsen. 

Hout:

Kiest u voor hout dan kiest u voor een van de meest chique vloeren, die in iedere gewenste afwerking en formaat leverbaar is. Wilt u een verouderde uitstraling, met een gerookt effect waarbij de afwerking een matte White Wash olie is? Het is allemaal mogelijk. Zie onze portfolio voor enkele voorbeelden van houten visgraat vloeren die wij recentelijk hebben geplaatst.

PVC:

PVC visgraat is de absolute trend, momenteel is het merendeel van de klanten dat onze showroom bezoekt op zoek naar deze vloer. Zeer chique, mooi motief en een ruim assortiment om uit te kiezen. Minder onderhoudsgevoelig dan hout en minstens even warm aan de voeten.

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket