Over Mels Parket

Mels Parket is al 30 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken als het op vloeren aan komt. Ooit begonnen door eigenaar Nico Mels als interieurbouw, maar later doorontwikkeld tot de specialist op het gebied van Houten vloeren, PVC, laminaat, traprenovatie, vloer renovatie en raamdecoratie.

Mels Parket is een kleinschalig, toegankelijk bedrijf waar service voorop staat, waardoor wij u van het beste persoonlijk advies op maat kunnen voorzien dat voldoet aan al onze kwaliteitsnormen.

Ondertussen zijn wij een familiebedrijf geworden, doordat Koen Mels zich bij het bedrijf gevoegd heeft en vol ambitie door wil gaan.

Wij werken met een klein team vaste leggers met jaren ervaring waarop wij vertrouwen en u met een gerust gevoel de vloer uit handen kunt geven. Géén onbekende ZZP’ers over de vloer waarbij niemand weet hoe er die dag precies gewerkt wordt, maar alléén mensen waar wij volledig achter staat.

Door onze ervaring weten we wat de beste producten zijn voor iedere prijsklasse. In onze showroom vindt u een mooi overzicht aan producten waar wij achter staan. 

De gezichten achter Mels Parket

a1.jpg

Nico Mels

Eigenaar en verkoper

av1.jpg

Koen Mels

Verkoper, vloerenlegger, traprenovaties

av2.jpg

Ralph Thielen

Vloerenlegger, vloerrenovaties

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket