Traprenovatie

Is uw trap toe aan een make-over? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw bestaande trap renoveren met eiken houten overzet treden, bekleden met laminaat of bekleden met pvc.

Uw trap laten renoveren?

Soms is het nodig een traprenovatie te laten uitvoeren. Dit kan omdat uw smaak is veranderd of een nieuw huis heeft gekocht en de stijl niet past bij uw wensen.

Voor vrijwel iedere traprenovatie en ieder budget is er een oplossing mogelijk. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Traprenovatie

Een traprenovatie laten uitvoeren

Wij zijn getraind om tot een prachtig resultaat te komen, waarmee uw trap weer jaren vooruit kan. Als u kiest voor eiken houten overzet treden, met of zonder anti-slip strip en in een afwerking naar keuze dan is vrijwel alles wat u kunt bedenken qua kleur mogelijk. Als u een geoliede houten vloer heeft kunnen wij uw trap er hetzelfde uit laten zien, dit zorgt voor rust en een chique uitstraling.

Hoewel er door marketing campagnes van de grootste partijen het idee heerst dat een trap met laminaat bekleden niet mogelijk is, bewijzen wij u graag het tegendeel. Zo kunt u exact hetzelfde laminaat als boven en/of beneden ook op uw trap laten plaatsen. Dit doen wij door middel van een subtiel trapneusprofiel, waardoor er eenheid ontstaat. U kunt daarbij natuurlijk kiezen voor een stootbord in een andere kleur, of ook met laminaat bekleed. Uw trap met laminaat bekleden garandeert u de grootste slijtvastwaarde en is voordeliger dan met hout of pvc bekleden.

Geheel in de trend van nu kunnen wij uw trap ook van PVC voorzien, wederom in dezelfde kleur als uw vloer. Warm, comfortabel en subtiele profielen, dat is wat een trap met PVC u biedt.

Wij gebruiken uitsluitend de beste montage materialen en zorgen voor een strak resultaat. 

Kom vrijblijvend langs in onze showroom om de traprenovatie mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket