Raamdecoratie

Ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht; van houten jaloezieën tot prachtig gedrapeerde gordijnen! Mels Parket helpt u verder bij het uitzoeken. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Ik zoek een raamdecoratie

Wij leveren en monteren een breed scala aan raamdecoraties, waardoor u gegarandeerd kunt slagen bij Mels Parket voor een grondige interieur renovatie.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom om het aanbod te bekijken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van raamdecoratie.

Raamdecoratie

Welke raamdecoratie zijn er?

Wij zijn trotse dealer van het kwalitatief uitmuntende merk Top Point, hierdoor bent u van top kwaliteit verzekerd en koopt u een product dat vele jaren in perfecte staat blijft.

Al onze jaloeziën, houten jaloeziën, horren, plissés, plissé deuren, shutters, etc etc, zijn van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Gordijnen in alle stijlen en maten zijn in onze showroom aanwezig.

Mels Parket is al 30 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken als het op vloeren aan komt. Ooit begonnen door eigenaar Nico Mels als interieurbouw, maar later doorontwikkeld tot de specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie.

Wil je meer zien van onze projecten?

Algemene gegevens

Mels Parket

Kies uw gewenste vloer tijdens een bezoek aan onze showroom in Steenbergen.

© 2000-2021 – Mels Parket